Krizová

Krizová

Pravda kdesi v dáli
za obzorem v nedohlednu
snad lžím kolem sebe
i já brzy nepodlehnu.
Mé vyhlídky na budoucnost
jsou už téměř nulové
co jenom jsme za lidi
ženoucí se k zkáze tutové.
Svět postavený na hlavu
ja chci zpátky na nohy
to chce ovšem odvahu
pozměnit své hodnoty.
Ekonomika řídí svět, diktuje
neúnosně zvyšuje své otáčky
riziko tu stále je
řítíme se do smrtící zatáčky.
Ze všech a všeho otroky
jako bonus navzájem
už jsou slyšet zlehka kroky
pomalu se blíží apatie, nezájem.
Plácám asi blbosti
bez konkrétních příkladů
čerpám ze své "moudrosti"
zdarma..bez zbytečných nákladů.
Plno se nás probudilo
přesto se nic neděje
tak aby nás neubylo
zbývá pouze naděje?
Autor caecus servator, 13.04.2011
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: fialová, CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naděje a my

Tak jsem nedávno slyšela z éteru, že básnící vidí do budoucnosti ...
ST

13.04.2011 19:57:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí