Dualita Realita

Dualita Realita

Zdravá buňka
mrtvý orgán
vyschlá tůňka
silnej orkán.
Zdravá mysl
mrtvý činy
pocit zkysl
zkusme jiný.
Zdravý život
mrtvý svět
už jsem robot
chci jen zpět.
Zdravej robot
mrtvá duše
práskne do bot
a pryč kluše.
Zdravá cesta
mrtvý most
prázdná gesta
prozradila dost.
Zdravá hora
mrtvé údolí
krutost shora
těžko zabolí.
Zdravé břehy
mrtvý tok
chvíle něhy
dál trvalý blok.
Zdravá Země
mrtvé Nebe
nevinim Tebe
nýbrž Sebe.
Zdravé světlo
mrtvá tma
na pólech teplo
vše jak se má.
Zdravý uzel
mrtvé lano
soucit zmizel
přijde ráno.
Zdravé tóny
mrtvá hudba
mocných zóny
ať žije chudoba.
Zdravá hudba
mrtvý tanec
prázdná chodba
konců konec.
Autor caecus servator, 13.04.2011
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tak:)

13.04.2011 19:55:00 | caecus servator

Zdravý dech,
mrtvý vzduh
Života běh
a můj dluh - ST

13.04.2011 19:54:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí