Labutě

Labutě

Anotace: cesta životem je složitá, ale krásná...

Dvě plavající labutě,
ty a já,
to je krása opojná.
Jen tak si plynout po vodě,
kam nás len proud dostane.
Řeka je naše království,
které se rychle rozrostlo,
které se rychle rozplyne
a nic jiné nám nezůstane.
Jak krásné je jít po proudu,
ale jak jít proti němu?
To těžká je věc,
kterou jen tak někdo nedokáže.
Jít proti proudu,
hledat štěstí v neštěstí,
avšak krásné pocity v nás zůstanou vzápětí.
Když naděje zůstane a tvůj smutek ovládne,
a nic už není bezradné.
Autor angel.michelle, 13.04.2011
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední věta dílko skvěle zakončily...

14.04.2011 09:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí