Nový úryvek

Nový úryvek

Anotace: Další báseň na motivy žákovské poezie..

Při zatmění hlavu skloní,
Při úsvitu slzy roní.
Nemá proč,tak proč to dělá?!!
Není sama,není skvělá.

Proč jen takhle ztrácet čas,
Vteřina je velká strast!!
Proto říkám,vstávej přec,
Den je krásný,dům je klec.

Vařit umíš,nejsi chudá,
Tak jdi ven,a teď buď hrdá!!
Nečekej tu na spasení,
Síla na to nikdy není.

Počasí je samá slast,
Nejsi chudá,máš důvod krást?
Nemáš,samé výmluvy,
Však s tebou není domluvy.
Autor Natálie, 14.04.2011
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí