Štvanec

Štvanec

Anotace: je to už dlouhých 15 let a dost se toho změnilo, ale cítím tam jakousi melodii

Ruce bílé od křídy
a kapsy plné kuliček,
utíkám ze třídy
někam do neznáma.
Bloudím a stárnu sám
uprostřed neznáma,
život můj je už jak
ohraná písnička.
Můj osud se již naplnil
jsem štvanec z neznáma,
koule vráží do koule
má píseň již dohrála.
Do mého neznáma
světlo už nesvítí,
jsem štvanec z neznáma,
jsem rybář bez sítí.
Autor kirtap, 14.04.2011
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano tohle postesknutí dělá hodně z nás.

14.04.2011 14:17:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí