Živý mrtvý

Živý mrtvý

Anotace: smrt

Probouzím se a stejné ráno
Stejný den, stejný řád, stejná činnost na mě čeká
Všechno přesně už je dáno
......Každé změny se lekám

Život už mi dost dal i vzal
Vzpomínky, jsou jen to jediné, co mi zůstalo
Stáří vládne krutou rukou
......Bože, co se to stalo!

Kde je mé zdraví a mé mládí
Pilulky, prášky a léky jen ty mě nutí žít
Život se smrtí boj svádí
......Já už chci jen zemřít

Nechci už žít
Já chci zemřít
Není kam jít
Z prázdnoty a zbytečnosti

Proč mám trpět...nechci tu být
O Bože můj...pojď si mě vzít
Jaké to je...nikdo neví
Cítit se jak...živý mrtvý
Autor Hugo Zhor, 14.04.2011
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Psal jsem to z pohledu svojí babičky, která jediné co si přála, bylo umřít.

24.04.2011 21:14:00 | Hugo Zhor

pořád stojí za to žít.. jsi mladý,tak nevím proč měl bys v zemi hnít...

14.04.2011 13:44:00 | kokyno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí