Živo(t)

Živo(t)

Anotace: jedna o živu či životě..o poznání či znání...:-)

Až jednou poznáš - co ti dal..
že čas byl tvůj nepřítel a někdy i král...
Že prstýnek z touhy ti navlékne déšť..
že láska je nádherná a vzpomínky též...

Bud jako dítě a přej si to zas..
a dělej - že nevíš,že vinen je čas...

Až jednou poznáš - co ti bral..
že bude pozdě a život byl ten co ti vzal...
Že slané slzy v duhu přemalují..
že bez lásky tě všichni nemilují...

Bud jako člověk a měj svoje city..
a dělej - vždyt to si ty...

Až jednou poznáš - co nepoznali jiní..
Bud třeba hrdinou..na malou chvíli..
že bez lásky se nedá žít..
dělej - vždyt bez ní... tu nelze být...
Autor Vojtá, 14.04.2011
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké bylo, hezké bude
láska v slovech tady zbude:-)))
Moc, moc pěkné.

14.04.2011 20:30:00 | CULIKATÁ

Krásné :)

14.04.2011 17:51:00 | Dameira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí