Havraní pírko

Havraní pírko

Anotace: druhý pokus o báseň, snad nikoho neurazím

Ve spárech havrana blýskla se kost
Mysl mou bolavou rozčísla zlost.
Hnilobný puch z hlubiny
havraní pírko z oblohy.

V sevřeném šiku kráčel jsem
do tváře smrti hleděl jsem.
Klikatá jizva na tváři
Připomíná mi ji ve stáří
tu osobu hrbatou
svírajíc kosu zubatou.

Temnou oblohu rozdělil blesk
srdce mé sevřel bezedný stesk.
Přišla sem, nikým nepozvána,
duši mou odvedla do neznáma.
Autor Šepot ve větru, 14.04.2011
Přečteno 431x
Tipy 14
Poslední tipující: gallatea, Chancer, Leedram, Elyona, Kristine Clary-Aldringen, Findë, Lucy Susan, Trystan ap Tallwch, la loba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím, přijde mi to pořád takové, že se snažíš podobat prokletým básníkům.

30.08.2012 11:12:36 | CCGREE

možná troch moc jednoduchý verš ale obsah se mi líbí

14.04.2011 21:35:00 | la loba

Líbí se mi :)

14.04.2011 17:06:00 | Santara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí