Déšť

Déšť

Anotace: ...nebo snad pláč? Pro člověka, který chtěl být beze mě...

Z oblohy slzy kanou
jedna po druhé stékají
neslyšně pomalu plynou
o chodník pleskají.

Jsou jako kapky rosy
ve svitu slunce září
skrývají bolestného cosi
ukrýt se jim to daří.

Obloha šedá zůstává
slzy padají dál
smutek se v srdci rozlévá
naději vítr vzal.

Obloha, tvář či nebe
děšť, slza či kapka
pláčeš nebo prší
vždyť je to jedno
neb společné má to jméno
pro to, když srdce bolí.
Autor Lea*, 14.04.2011
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, hatlapatla, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí