Rozhled

Rozhled

Anotace: ...

Zrak mi padl na okolí,
ach těch šťastných očí.
Řekni, proč to tak bolí?
Až se mi hlava točí...

Jeden, druhý, třetí šrám
na mé duši a v kůži.
Hledám můj vysněný chrám,
kde slzy utopím v moři.
Autor Tezia Raven, 14.04.2011
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí