Poznání

Poznání

Anotace: ...

Má duše - kalendář malého lidského bytí,

tisíce popsaných listů...


..miliony vteřin shluklé do mizerného žití,

najednou pozbývají smyslu.


MÁ DUŠE - stojící propast nad propastí,

..kouká jak zmoklá slepice...

Ztratila seznam nebetyčných slastí,

...ze srdce němá zvonice.


Má duše - znáš ji - ptáče ve tvé dlani,

třesouc se prosí o milost...

přepsala listy v kalendáři jedné paní

a v lásku proměnila zlost.
Autor aniger, 14.04.2011
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: Bambulka, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí