Apokalypsa

Apokalypsa

Anotace: Lyrická báseň o konci světa

Konec světa se k nám blíží,
dětské oči něžně vzhlíží.
Nechápu či nechtí vědět,
baví je tu hloupě sedět,
Hledí na nás bez důvěry,
nechtí stavět lidské břehy.
Nesdílí obavu naší,
strašný démon, jenž nás straší.
Přijde brzy, zahubí nás,
všechny i ty nejmladší z vás.
Nastalo už hromobití,
šťastný ten, kdo zhoubu chytí,
zemře hned, na zem se zřítí.
Mrtvoly mi nesklízíme,
ve dne v noci tady bdíme.
Vyhlížíme konec náš,
bude horší než ho znáš.
Autor Mania Dardeville, 31.01.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bude horší než ho znáš... nebo jenom strach z něj máš? zvláštní, podivná ale přesto nádherná...jen mi nesedlo pár slov, ale to je jen malý škobrtnutí...

02.02.2006 11:55:00 | Inies

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí