SVRAB NA MĚKKÉM MASE

SVRAB NA MĚKKÉM MASE

Anotace: tupost rasisty nemá konců,všichni jsme lidé a rychlost nás zpomaluje

vytvářet provinilé úsměvy
chrochtat jako dr.chrochtot
zadupat holínkou proměny
krásu vykousat botou

zubit se a nasávat pomeranč
ušima kmitat mezi álejemi
vztek na černo obarvit do běla
lisiny hnusu co pálej děti

předpjatost tajit šklebem¨
vzývat dlaně směrem dolů¨
poučovat cpát se chlebem
platit daně bílejm molům

je za minutu dvanáct
čas na krutý spánek
láhev na stole je prázdná
a vzkaz ten někde vázne
Autor Lipschowski, 15.04.2011
Přečteno 410x
Tipy 1
Poslední tipující: Krapet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslední dvě sloky jsou moc dobrý...a speciálně ta třetí má bezvadný tempo!

17.04.2011 16:00:00 | Krapet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí