Nebe a peklo

Nebe a peklo

Anotace: Ty čert, já anděl????

Vrátil jsi se z pekla,
v nebi tě už nechtěli,
já šíleně se tě lekla,
nikde místo pro tě neměli.

Ke špinavcům jsi zapadal,
nadávky zvládal jsi pravou levou,
proto jsi mi vynadal,
že jsem nešla s tebou.

Líčil jsi mi všechno jasně,
že nad peklo není,
v nebi prý není takhle krásně,
ať zbavím se hned svého snění.

Já zaváhala, povaha jsem přeci mírná,
odmítla jsem tedy, tys' nikdy tahle nejančil,
andělům zůstala jsem přesto věrná,
a ty jsi si s čerty v teple opět zatančil.
Autor nikoolkaaa, 15.04.2011
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí