První i druhý

První i druhý

Anotace: ...

Hledání viníka nenajdeš slovy básníka
první i druhý srdce občas zamyká
láska pak toulá se tělem hladí i zavzlyká
je ozvěnou i dávným věnem

Hledání viníka nenajdeš slovy básníka
v řádcích schovaný smutek je i radost
teplo i chlad tak jak umí to ten
kdo nemá i má rád
Autor oběžnice, 15.04.2011
Přečteno 279x
Tipy 9
Poslední tipující: Elisha, vodnař, šuměnka, Nút, Philosophic Theory, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nehlej viníka, toť ztráta času
v kterém bys mohla nalézat krásu...

02.05.2011 18:35:00 | šuměnka

a mezi řádky by nenašel?

20.04.2011 12:19:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí