Slepá smrt a spravedlnost s kosou

Slepá smrt a spravedlnost s kosou

Anotace: -

Neznámí vtipálci zakryli smrtce oči
Na místo kosy ji dali misky vah
To aby konečně taky prevít zločin
Z někoho dostal jednou provždy řádný strach

Chvíli to fungovalo- všichni se jí báli
Na soudní stolici řádila zubatá
Největší lumpové se správnou cestou dali
Z obavy že je tahle mrcha načapá

Pak ale někomu v hlavě zavrtalo
Kdo dělá práci její- kdo teď nese smrt?
Tak tedy aby se to všechno vyrovnalo
Vzala to spravedlnost a ta zas umí prd!
Autor Bolder, 15.04.2011
Přečteno 233x
Tipy 10
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Emmelia, la loba, Maryje..., Miguel Mendez, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí