Marti,prosím netrap se

Marti,prosím netrap se

Anotace: Já nevím Marti,jak Ti to říct, tak prosím udělej si chvilku, at' můžeš si to přečíst.

Marti prosím ,nech ho jít,
Ty musíš začít ,bez něj žít.
Jsi chodící tělo bez duše,
prosím porad',
co mu pomůže.
Že ho miluješ,já dobře vím,
ale věz,že takto Tě vidět,
hrozně se trápím.
Jak pláče Tvé srdce,
trhá ho na kusy,
jak dlouho to všechno,
snášet musí?

Tak Marti prosím,
už nenaříkej,
věř,
že každej, není tak zlej.
Jsou tu lidi ,kteří Tě maj rádi a
vždycky tu jsou,
Tvý nejlepší kamarádi.

Ta pravá láska věř,
ta příjde,
až nadejde ta pravá chvíle.
Pak svět pro Tebe,
bude mnohem krásnější a
Vy dva spolu nejšt'astnější.


Mám Tě ráda a
věřím,že kamarádky dál z nás budou,
Já neboj se,vždy budu-Tvojí vrbou.
Autor EM EM, 15.04.2011
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: Paulín, CULIKATÁ, Marcone, Květka Š., Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji Culíčku,vždy budu pro ni,se svoji dlaní.

15.04.2011 20:40:00 | EM EM

Jsi její podaná dlaň
duše laskavá
vaše přátelství chraň
podpírej, když plakává...

15.04.2011 20:23:00 | CULIKATÁ

Věř,že jsme opravdu brečely a já nevím, opravdu nevím jak
ji pomoc.

15.04.2011 20:14:00 | EM EM

Hezké, smutné, od srdce.

15.04.2011 18:47:00 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí