Letní bouřka

Letní bouřka

Anotace: ...

Jsi vlahou letní nocí
tvá vůně mě mámí
vánku lehké ruce
cítím na svých ramenou
vlasy spletené touhou
lemují mi tvář
pohlédni do mých očí
ty vše ti prozradí
přírodní ohňostroj
stromy neochrání
kapky zmáčí kůži
nebeský rachot zní
poslední záblesk
ticho prostoupí kraj
čistá zeleň v plicích
celou mě osvěží
obklopíš mě tmou
tvá pevná náruč
v bezpečí tu jsem
dokud ráno nezačne den
Autor Lonely.girl, 15.04.2011
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Marcone, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí