Zlatí retrívři

Zlatí retrívři

Anotace: dvě kostky lega, co do sebe nemohou zapadnout

Kde jsou ti zlatí retrívři, tvé dlaně
pohledy z okna vlaku do očí
a touha pít tu vůni
a sevřít nitro v obětí

bez vína
odlesk zlatých retrívrů
někdo vzpomíná
smuteční jarní květina

smrt
zlatí retrívři už nepříjdou
jsou to jen sny
a zde je skutečnost
Autor Robby Hartmann, 15.04.2011
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: zenge, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí