Mám vás rád,kamarádi.hmm...

Mám vás rád,kamarádi.hmm...

Anotace: taky ze života

Ledová tříšť
schvácená plamenem
do ohně přihozená zášť
ještě tam nebetyčně chrstnem
trochu syrové pomluvy
ať srdce už nemluví.

Nejsou vhodná slova
pro ty,co bez ustání
bez skrupulí stále znova
očima,ústy lžou do dlaní.

Kapsy plné rukou
v očích kamarádská zrada
jiní už nikdy nebudou
ta pseudo-přátel banda.
Autor Marcone, 15.04.2011
Přečteno 286x
Tipy 28
Poslední tipující: H.I.L., Tamara, la loba, šuměnka, Niky88, Emmelia, teniska, zenge, Jiko, hatlapatla, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano. Řeči ... st

16.04.2011 10:47:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí