V přítomnosti

V přítomnosti

Anotace: ***

Víčka těžknou,
tóny tichnou.
Jsoucna končí,
v nejistotě,
v realitě....

V přítomnosti,
ve které leží osamocené boty
uprostřed vysoce frekventované
silnice.
A před deštěm smrdí kanály.

V přítomnosti,
kde padaj česneky do kafe
a mobily na zem
a vlasy do polívky.

Víčka těžknou,
tóny tichnou.
Jsoucna končí,
v nejistotě,
v realitě....

V přítomnosti,
kde světla lamp zastíní i lásku,
převlečenou za nenávist.
A uvězněnou v nejsoucnu
od kud nejde uniknout.

V přítomnosti,
kde končí minulost
a začíná budoucnost.
Kde končí dny dobré, dny špatné
a zůstávají prostě jen dny.
Autor Striptérka, 15.04.2011
Přečteno 254x
Tipy 14
Poslední tipující: trhla.marketka, hašlerka, Špáďa, Maryje..., Tamara, Niky88, hatlapatla, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Česnek do kafe mi ještě nespadl. Jestli to nebude tím, že k topinkám kafe nepiju. Další, i jiné pády, však dobře znám.

20.04.2011 21:00:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí