Schizofrení

Schizofrení

Anotace: My... já... my... já... Já-my...

Sbírka: Antihumanistická

Má osobnost se štěpí
na dvě zápasící části,
z originálu zbyly střepy
a přetrhané sítě z pasti.
Každý z nás svým osudem je veden,
to je však divné, neb jsme jen jeden.

Stavíme mezi sebou hráze
z ideí a halucinací,
abychom mohli poté snáze
jednat o kapitulaci
té druhé části,
mateme a nechceme se nechat másti.

Mé dvě části fůzí prochází,
utichá střelba mezi námi,
zavládá ticho jako v extázi
ve vakuu mezi hvězdami.
Samota tlačí mne, skoro bych začal výt,
zítra se musím zase rozpojit...
Autor Trystan ap Tallwch, 15.04.2011
Přečteno 403x
Tipy 12
Poslední tipující: robbiP, Anjesis, Tamara, Niky88, la loba, CULIKATÁ, Učitel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

buď rád že jste jen dva!!!Což teprv když je jich pak víc...jinak je to moc povedená báseň po všech stránkách...

16.04.2011 20:41:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí