Přáníčko

Přáníčko

Anotace: Dnes chtěla bych popřát. Všem Irenkám k svátku, hodně zdraví, štěstí, lásky a spokojenosti, a své kamarádce Irence to zde nechávám na památku.

Já zřím na kalendář
a hle ,Ty svátek dnes máš.
Asi Tě nepřekvapím,
když přáníčko Ti složím.

Ty dneska doma nic nedělej,
dnešek si pořádně vychutnej.

Vždit' svátek se slaví
jednou za rok a na to
má každý, přece nárok.

Já nemohu Ti ted' nic dát,
než z celého srdíčka
k svátku Ti přát.
Hodně zdraví, štěstí, lásky
at' dlouho nedělaj se Ti vrásky,
at' vždycky si ta holka št'astná,
co bolest života, nikdy nepozná.

At' je tvá cesta životem, procházka
jak rozkvetlým růžovým sadem.
At' Tvůj úsměv na tváři,celý
svět kolem Tebe rozzáří.
At' Tvůj manžel Lád'a, je
na Tebe dál tak hrdý, vždit'
kdo by mu dal tři tak
krásné, zdravé syny.
Irenko věř, že mám Tě moc ráda,
že jsi má prima kamarádka.
A tak milá Irenko, všechno
nejlepší k svátku a tohle
malé přáníčko, dávám Ti, na památku.
Mám tě moc ráda.
Autor EM EM, 16.04.2011
Přečteno 405x
Tipy 4
Poslední tipující: Tamara, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kráásná:-)

17.04.2011 18:06:00 | Tamara

Irenka bude mít radost:-)

16.04.2011 10:00:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí