Když blázen...

Když blázen...

Anotace: ...

Když blázen dlouho smutní,
radši se mu obloukem vyhni.



Obrázková knížka pohádek,
hledání života bez hádek.

Duše černých andělů,
svět plný divných blábolů.

Vzpomínka na pár přátel
a lásek minulých,
budoucnost plná hledání,
docházení sil posledních.

Vypitá flaška fernetu,
noci strávené na netu.

Dny prožité v práci,
oči uplakané, jako děti,
když rozbijí si koleno,
není to tak dávno, co i mě bolelo.

Hlava plná snů,
dělá ze mě člověka,
prázdných dnů.

Blázen, neumí v realitě žít,
zhnusením chce se mu zemřít.
Autor Niky88, 16.04.2011
Přečteno 263x
Tipy 16
Poslední tipující: NikitaNikaT., Gabrielle, Jiná, Tamara, CULIKATÁ, mida, Kett, Danger, Maryje...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Andílku, blázen nejsi... jenom zraněná andělská duše... někdy je hůř, ondy zasejkc lépe. Čas pomůže Ti na cestě životem. ST!*** za vyjádření.

20.04.2011 06:12:00 | NikitaNikaT.

blázen bojuje i když realita brání roztáhnout křídla

16.04.2011 22:54:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí