Osud

Osud

Anotace: . :)

Osude pohraj si!

Jsem jen mravenec v mraveništi,
co mezi jehličkama bloudí

Osude pohraj si!

Já - jen rudá cihla v staveništi,
co se každou chvílí zhroutí.

Osude pohraj si!

Ať to mám na koho shodit.
Mou neschopnost řídí někdo jiný.
(Proto jsem v průšvihu vždycky tak snadno!)
Co tentokrát si vymyslíš?

Žvýkačka ve vlasech, či na botě ...?
(Obojí a ještě hůř, to si PIŠ!)

OSUDE POHRAJ SI!
Protože jen blázni věří na osud.
Jako já - doposud. :)
Autor Dona Quixote, 16.04.2011
Přečteno 254x
Tipy 7
Poslední tipující: jitka.svobodova, Radek.oslov.Šafárik, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí