MIKULÁŠSKÁ ROMANCE

MIKULÁŠSKÁ ROMANCE

Anotace: Napsáno pro Babočku

MIKULÁŠSKÁ ROMANCE

Jedna slečna Anděla, do sobotní přílohy
podala si inzerát, že si toho vezme za muže,
kdo jí od panenství pomůže, za jednu noc osmkrát,
přes pusu i přes nohy, zkrátka toho, kdo ji udělá...

A my jsme čerti k pohledání
gentlemani - elegáni
z jednoho kusu vytesáni
jen pojďte blíže, milé dámy
jsme stvořeni k milování
prostě chlapci k zulíbání
Pánbůh pryč a Satan s námi !

Těhotenství všech žen klatba,
jak praví primář Mikulášek,
to je přeci jasná věc,
prvně svatba, potom prášek
a nakonec žhavý sex !
Cudně špitá Anděla:
To kdybych dříve věděla...

A my jsme čerti k pohledání
gentlemani - elegáni
tak se neotáčej ženská zády
hrdě vystav svoje vnady
jsme stvořeni k milování
prostě chlapci k zulíbání
včera tam a dneska tady
už ti lezem přes plot do zahrady !!
Autor Houda, 17.04.2011
Přečteno 270x
Tipy 14
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, Maryje..., hašlerka, hatlapatla, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, zenge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková pěkná velikonoční:)

17.04.2011 08:34:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí