Nový den

Nový den

Nový den problouzel se mi v dlaních,
jaků lůno byly mé ruce,
a se světlem dní jarních,
prudle rozbušilo se slabé srdce.

Kdyby už nebylo dalších dní,
a neotevíral se čas v další propasti.
Kdyby se hrála hymna poslední,
zasvětím život lidské slati.

Křídla má jako péřové polštáře,
letím vstříc posledním zítřkům,
vítrem si nechám hladit své tváře,
a svěřím tajemnství všem malým skřítkům.

Poslechni živote,ty dare nejsvětější.
Někdy stavil jsi mě dolatě,
ale teď ať se ti daří,
ať nestratíš své perutě.
Autor ta co bývala Andělem, 17.04.2011
Přečteno 320x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Maryje..., Marcone, Tamara, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí