Snad

Snad

Anotace: Kdo ví, co bylo dřív nebo kým jsme vůbec byli :)

Snad tančila jsem před sto lety
při měsíčku u vody
a potom zašívala vodníkovi kalhoty.

Snad byla jsem před zraky lidí
ukrytá za zdmi harému
nebo i dělala společnost sultánu samému.

Snad luštila jsem šifry
v egyptských pyramidách,
hledala potom východ v jejich tmavých chodbách.

Snad byla jsem nadšená zahradnice,
co pěstovala každým rokem
květin víc a více.

Snad držela jsem ochrannou ruku jako anděl
nad dětmi a pro lidi potřebné,
hlídala jejich štěstí,
ať na ně smůla nesedne.
Autor BARBYE, 17.04.2011
Přečteno 258x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Gabrielle, labuť, Tamara, CULIKATÁ, Květka Š., Danger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad...

19.04.2011 11:06:00 | enigman

Ty máš teda rozptyl :-)

17.04.2011 13:03:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí