V sobotu

V sobotu

Anotace: Ále ,jen tak jsem popsala včerejšek.

Včera bylo, opravdu krásně,
já na zahrádce, udělala hodně práce.
Všechny skalky ,jsem si vyplela a
pořádně, se přitom, nadřela.
To ani nevíte, jaká je to dřina,
vždyt' přitom trpí ,vaše kolena.
Pak jsem se vrhla ,na chodníky a
byla ráda,že sluníčko, tak pěkně svítí.
Ještě ke všemu,máme tři ovčáky,
uklidit jejich kotce, musela jsem taky.
Pak jsem všude,poházela semínka trávy,
aby až vyroste,na zimu sena dost,
měly ty naše zaječí dámy.
Ale kdo nejvíce, potom sena sežere,
je Meloun , naše morčice.
Udělat víc, už jsem nestihla,
večer pak byla, pěkná zima.
Ale měli jsme věřte,
prima večeři,
na grilu kuřata,
báječně stačí.
A tak pěkně skončil,
ten nádherný den,
že na další takový,
těšit,budem se jen.
Já na zahrádce, nebyla sama,
byli jsme tam celá, naše rodina.
A ted' se opět chystaj na zahrádku,
počkejte na mě !já taky jdůůůů....
Autor EM EM, 17.04.2011
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., la loba, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové domácí zahrádkáření... je dycinky lepší, když je nás víc... práce jde od ruky, semínka se sází, tak cibulky, co se zazimovaly, by tu bílou krásu přečkaly a koncem jara, či začátkem léta znovu ukázaly svoje krásy...

20.04.2011 06:11:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí