ZMATENÍ

ZMATENÍ

Anotace: nejen o tom....

jen v tom zmatku
hledáme tužku
než vytratí se vzpomínky
když máme v očích plamínky
a nezhasne ten sen
co z noci dělá den....
nenapíšeme dopis laskám
když kolem bičem praskáme
potom se všemu smějeme
co ale ještě ukradneme
kde slunce zašlo za mraky
já,ty jsme jen vraky
než najdeme to kvílení
zůstane jen ZMATENÍ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 17.04.2011
Přečteno 220x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, šuměnka, la loba, Juan Francesco de Faro, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Marcone, CULIKATÁ, ZILA78, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí