o ní o té které se žádná nevyrovná

o ní o té které se žádná nevyrovná

Anotace: zvláštní vztah k ní mám

chci tě uspokojit
to je oč tu běží
budu klidně pozadu chodit
a nebo dobývat se do věží

jen chci aby si se smála
a byla spokojenná
jako malá aby sis se mnou hrála
tvůj usměv bude odměna cenná

chci ti dělat jen radost
a jenom pořád potěšení
stojíš mi za tohle no prostě za dost
často mívám na tebe pomyšlení

nepotkal sem nikoho jako si ty
někoho s takovým půvabem takovou grácií
mám radost když smějou se tvé rty
dal bych se k tomu i do křížku s mafiii
Autor ostuda lidstva, 17.04.2011
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Pythonissa__, Do Ga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké...

19.04.2011 15:16:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí