Amor

Amor

Anotace: ................

Ach Amore, proč jen si mě opustil
přestal jsem psát
má mysl zpustla jak vyprahlá země
nic víc než hlína tam nebyla
dlouhý čas to byl

začal jsem tápat v prázdnotě
to bylo to nejhorší
co stát se mohlo
štěstí se, mě do slova
z krve vytratilo

pustá poušť a jen jsem slepě šel
musel jsem se vzdát
tolika věcí
co pro mě znamenali mnoho
ztratil jsem toho hodně

ohromné bolesti
mé pokání
měl jsem strach, že umírám

první jarní kvítky
má duše se začíná zelenat
cítím v sobě zas Amora
rudé květy, barevné koláče
slunce dokáže divy
svět a má duše můžou během chvíle vybuchnout
lepší jak uschnout…

pojď, budeme se milovat
mezi kometami
Autor Vlk v rouše, 18.04.2011
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Alain, Taya, Květka Š., CULIKATÁ, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí