Tři zlaté..

Tři zlaté..

Anotace: .. vlasy

Divit se nestačím
proč zlaté vlasy
skýtá mi bodláčí
třpytek nad návsí

snesou se pod věží
spadlé snad z hodin
vlasy, líp poběží
čas lenochodí

k ránu již rychleji
nežli k půlnoci
moct na hvězd displeji
zlaťák utlouci

polibky z nálezu
ať vlídně svítí
nocí, jak z pařezu
kruh, pro ty lidi

jež štěstí neměli
najít pár vlasů
zlatý prach setřelý
z komet ocasů
Autor Petbab, 18.04.2011
Přečteno 320x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Špáďa, NikitaNikaT., Psavec, šuměnka, la loba, enigman, labuť, danav, Maryje..., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle dílko, Petbab, je prostě dokonalé ST!***

19.04.2011 20:45:00 | NikitaNikaT.

čas lenochodí * * to je krása

19.04.2011 11:17:00 | šuměnka

Krásná hned po ránu mě pohladila

19.04.2011 11:12:00 | la loba

a topůrko...

19.04.2011 10:14:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí