smířené blůs

smířené blůs

Anotace: mrknutím 0.oka

.

noční město si pozvalo déšť
po hádce se znovu usmířili
ulice si hojí rány a já ty svoje
ve vlhké tmě nejsladšími cigaretami

společně a sám pláču ve velkém
za slanými skly
kde cizí paraple zpívají blůs
a kaluže tančí z dlouhé chvíle

.
Autor slob, 18.04.2011
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: Maryje..., PrinceznaHeliovýchbalonků, Emmelia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí