ŠEPOTY

ŠEPOTY

Anotace: každý mi tě závidí

"Chci tě obejmout."
.
.
"Já budu jen plout."
.
.
"Krásně se směješ."
.
.
"Proč mě nehřeješ."
.
.
"Smím se tě dotýkat?"
.
.
"Už nechci utíkat!"
.
.
"Sluší ti to."
.
.
"Říkej mi to."
.
.
"Mám tě rád."
.
.
"Mám na tě hlad."
.
.
.
.

"Ale to ti nemůžu a nesmím říct."
.
.
"Chci celou noc na hraní."


A přesto vím, že jsem tvá
Když s tebou usínám.

Snad až budu volná.
Z parfému vonná.
Budu česat se a líčit.
Před sebou hradby ničit.

Až budeš chtít, se mi skloníš.
A já budu tvá
.
.
.
.
I když nejsem
.
.
.
.
Marilyn
.
.
.
Budu tvá
.
.
.
.
Rozárka milovaná.
.
.
.
.
A ty můj
.
.
.
.
Medvídek plyšový.
Autor Viktorie Zvalová, 19.04.2011
Přečteno 400x
Tipy 21
Poslední tipující: Danger, Maryje..., Gabrielle, Do Ga, Psavec, vodnař, Tamara, Květka Š., labuť, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad slzy které se snáší po levé straně,jsou od štěstí.
Pěkné dílko,pohladilo.

25.04.2011 20:52:00 | Danger

hafiky hafiky háááf

20.04.2011 11:55:00 | Do Ga

Rozárka šeptá něžná slova
on slýchávat chce je zas a znova:-)).

19.04.2011 08:40:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí