S mečem, mým společníkem

S mečem, mým společníkem

Anotace: ...............

Zas zpátky ve svém těle
našel jsem svou minulost
sílu zas držet svůj meč
proti ostatním stát
na hradbách
temného světa
zeď, která rozděluje světlo a tmu

jsem znova tvrdohlavý
připravený jak beran
proti tobě
proč ustoupit
proč jen mlčet
nechat si kálet na hlavu
raději mít v sobě sílu
na boj proti ostatním
nevěřit ostatním lidem
dát si pozor na jejich oči
jsou to dravci, co si jen hrají
na růžové králíčky

co jen nyní s vámi
raději se stanu sochou
z kamene
ať nepoznáte mé city
co jen cítím
lásku budu dávat jen lidem
mimo temnotu
mimo vás.
Autor Vlk v rouše, 19.04.2011
Přečteno 247x
Tipy 8
Poslední tipující: Issa, Kristine Clary-Aldringen, Juan Francesco de Faro, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až příliš realistický pohled na svět...

19.04.2011 18:38:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí