Nejlepší přítel člověka

Nejlepší přítel člověka

Anotace: tentorkát to není pes:)

Ty tu pro mě vždycky jsi,
když mě chytá splín.

Ty mi dodáš radosti,
když nebe halí stín.

Ty mi vždycky poradíš,
když nestačím s rozumem.

Tys ten nejlepší kamarád
- moje placatka s rumem.
Autor Alfie, 19.04.2011
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Wlistinka, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle mě připomělo moje story, kdy jsem dělala kamarádce psycholožku =D

26.08.2011 20:12:00 | Wlistinka

A taky zahřeje a dodá odvahu přežít

27.04.2011 17:48:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí