Temný jako stín

Temný jako stín

Je někde v tichu nočním,
neviditelný lidským očím,
neslyšně nocí běžící
hrdý Vlk stopu větřící...
Vlk volný, věčně hladový,
kde pelech má - to nepoví,
že tady byl ti připomene
jen trocha krve na kamenech,
z oběti jeho moc nezbývá
a vlčí duše všem zazpívá
vítěznou píseň nad obědem,
který byl právě s chutí sněden.
A stále hledá, co by sněd.
Ochutnal už i Elfí krev...

Za noci někdy cítím v zádech
ten jeho tichý vlčí dech...
pod černým nebem bezhvězdným
slýchávám vytí, i když spím,
je vzdálené a budí strach
a je z něj cítit Vlkův hlad....
Autor Poustevníček, 19.04.2011
Přečteno 389x
Tipy 6
Poslední tipující: la loba, Anjesis, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj my vlci lidi nežerem,jen v nouzi nejvyšší:-) La loba

25.04.2011 22:11:00 | la loba

Mrazivá básenka... ST!*** ale za obsah, hlavou proběhla mi Tvá slova jako krátký děj... jakéhosi filmu.

20.04.2011 06:25:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí