je-li dobré být dobrý

je-li dobré být dobrý

Anotace: taková motanice

je-li dobré být dobrý
dobře...
znamená-li být dobrý
že to jiní nezvládnou
že neumí to co já
je dobrých málo
znamená-li být dobrý to
že to jiní nezvládnou jako já
že to zkrátka dělají jinak
pak...
neumím-li nic
jsem dobrý
vlastně obzvlášť dobrý
čím víc toho neumím
tím jsem lepší
znamená-li však být dobrý
něco naprosto jiného
třeba že jsem dobrý...
pak vlastně vůbec nezáleží na tom
jestli něco dělám
jinak než ostatní
a jestli to ostatní dokážou jako já
nebo nedokážou jako já
vlastně se zdá
že ani nezáleží na tom jesli něco dělám
ale spíše na tom jestli jsem
protože jen jedině jsem-li
mohu být dobrý
nejsem-li tak prostě nejsem a nemohu být
k tomu všemu dobrý
takže je nakonec docela možné
jsme-li...
jedině dobře
Autor radexk, 19.04.2011
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle sis vyhrál se slůvky... bravo. Líbí se mi to... buď vždy tím, kým jsi, ačkoliv někteží nejsou. ST!***

20.04.2011 05:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí