všem rudejm

všem rudejm

Anotace: moc se omlouvám,ale váš čas vážně "finito"

sešli se na letný důchodci
a taky ňáká omladina
baseň nám četla Švorcová
to byla pěkná hovadina

semtam se ozval odpůrce
a hnedle dostal holí ránu
padali taky kopance
a jedna kmetka uz je v pánu

věkový průměr lehtal stofku
a nával kolem sanitek
snad trochu kazil vleklý projev
a další kmetka do kytek

dostali párek,kousek chleba
a slíbili že za rok zas
že přijdou mávat, zavzpomínat
a rudejm hordám,že daj hlas..
Autor poeta, 19.11.2004
Přečteno 393x
Tipy 7
Poslední tipující: Aťan, Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí