Rytíři kulaté deky

Rytíři kulaté deky

Anotace: -

Dušení signály kouřového skla
Vtlačeného do hlav nenasáklých gelem
Úsměvy v rytmech Marleye Boba
a kompas přepólován vždycky vlastním směrem

Na dekách skrz naskrz krajkovaných moly
Sesedlí kolem dýmek spojuje nás šlauch
Do vzduchu vyfukujem své duševní klony
No a svět kolem zdá se prostě rauch

Přítel je úsměv co tě nevynechá z kola
Nepřítel ten, co klidně sprostě přeskočí
Máš prostě pech, když sedíš vedle vola
Nemusíš se mu aspoň koukat do očí

U stolu kulatého bez stolu a bez rytířských ctností
Každý se cítí býti vlastně Merlinem
Včerejšek zapomněl jsem, dnešek už je budoucností
A zítřek nepřijde když se teď rozplynem.
Autor Bolder, 20.04.2011
Přečteno 254x
Tipy 12
Poslední tipující: labuť, strašidýlko-střapatý, Zefi, Maryje..., CULIKATÁ, hatlapatla, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí