Ptačí let

Ptačí let

ztraceni v obratech nemilých slov
polykajíce odpovědi na telepatovy otázky
flušeme do oken
tabulky praskají

v ruce má bič
kůže a bič
divně se směje

udeří

bojíš se krve a masa padajícího ven?
stejně už jsme všichni blázni
a ten kdo nezná let
když vysoko nad hlavou těch tupců...

nech mne, nesahej
tvoje ruce bez prstů nikdy víc
sadomasochistická touha

ozývá se podivný křik
ovce trhající vlka
opilost z vlastních slz
schizofrenní touha rozprávky
a rolničky v mojí hlavě bijou
BIM BIM BIM

zavřete okna
nebo se udusím
záplavou toho hnusnýho léta
co brzo přijde
asi odletim na sever
Autor Vodoměrka, 20.04.2011
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Sleepwalker
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí