Tak chceš si se mnou hrát ?

Tak chceš si se mnou hrát ?

Anotace: Láska vždycky zvítězí, roztrhá nám srdce, zničí nás, oblaží nás, dá nám okusit sladkost i hořkost života....ale vždycky vyhraje, ať hraje o cokoliv

Jsem královna, jsem šachová dáma
jsem vítěz, tahů mám víc než ty
ač na herním poli sama, tak sama
bláhový, chceš si se mnou hrát ?


Jsem eso, v balíčku co karetním
pro sebe hru co rozhodne, jsem žolík
Tolik her jsem vyhrála, ach tolik
stále chceš si se mnou hrát ?


Ve válce plné pěšáků, jsem jezdec
Já ne ! Snad podvádí mé zbraně !
V soutěži vojáků vyhrá herec
Ty pořád chceš si se mnou hrát ?


Nechtěj, ach nechtěj hochu, nechtěj zvítězit!
Šachová dáma dá mat tvému králi
snad prohraješ čestně, Bůh dá-li
Krutá, zlá, podlá, můj popis sebe
pro mne již tolik dětí zapomnělo žít
pro mne se války vedly, jinoši šli se bít


Víš kdo jsem? To jsem přece já,tvá stará známá, chlapče...To jsem já, láska
Autor Rala, 20.04.2011
Přečteno 479x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvůj věk je neúměrný tvé výrazovosti a obrazoslovnosti.Brzdi.Na to máš ještě čas:-))))
Myslím to samo,že v dobrém.Jako prvotina na literu je to velmi výrazné a poutavé.Vyzrálé.Tak pokračuj v tomto duchu.
Vítej tu mezi mordo-modrotepci - námi:-)))

20.04.2011 21:57:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí