vyčkávající černé kočky

vyčkávající černé kočky

Anotace: 11491

nechte mě být
jak žebráka kterému plivete do klína
.

řetěz praská v náporu zázraku
tříští se jak křehké sklo
padá do proudu a konečky prstů se začínají hýbat

nejsladší pocit čistoty
a vědění
kdy smrt se stává silou
a zrození je jasné jak zlaté ráno

nic nekopat pod zem
to raději spálit
bezcitně a hned
za chladné noci
po které přijde čerstvý úsvit a horké poledne

ucho od džbánu je na utrhnutí
zbytek chcíplého opia skončí na ulici
psi jsou žízniví

keramické ucho hodím do moře
jak paměť a lacinou vodku
budu u toho ležet vzpřímeně

.
hozený kámen nic nezastaví
nastav své čelo jestli nevěříš
jsme svoje součásti a všechny zdi padají_konečně
Autor slob, 20.04.2011
Přečteno 267x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Maryje..., korncaffe, hanele m., CULIKATÁ, Pablo Kral
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí