Můj smysl práva

Můj smysl práva

Anotace: pokud bych směl, nemusel bych

mít
a bez následků zamračených tváří
plně cítit
nevázané právo

odmítnout
zamítnout
jakýkoliv zákon
práci
čest
pravdu
lásku
urazit Boha

jen mít to právo

nemusel bych si ho každý den
úzkostně dokazovat
Autor TH, 01.02.2006
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí