Jaksi

Jaksi

Anotace: bez citu tu žiji.

Sbírka: Zklamání.

Těším se na doteky dvou těl
tak těším
jen ten cit můj
jaksi ztratil se, otupěl
a zbylo prázdné samo tělo.

Jak bez duše samo bloudí časem.

Kde jsi, se svým asi milým hlasem
kde bloudíš sama, nocí, ránem,
kde?
Já jenom zvedám u řeky ten malý kámen
a odhazuji časem do hlubiny
jak chmury své ho navždy.

Dnes snad naposled, v den můj zrození
kdo, kdo mě ocení
na trochu víc
než já sám se cítím.

Jak dlouho, jak
mrzutost bude přebývat.

A roky, sakra roky smutku
přibývat...

proč, asi časem pohnout trochu

zkus.
Autor Paulín, 21.04.2011
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Maryje..., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citlivá, křehká, vnímavá.

25.02.2024 11:23:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí