Návod k použití uschovejte

Návod k použití uschovejte

Anotace: dnešním hodinám ve sluncích

My
Umytí a připravení na večerní představení pro náročné
Ty ztracený
Já daleko
Čekáme na rande ve stínech mých řas
Kdy slunce bude hřát a barvit kůži doruda
A trubka opodál bude troubit hřbitovní blues
Pár dní před explozí srdce

Bez nafoukaných keců oslovíš jedinou pozůstalou
A v sáčku jí věnuješ nepracující sval obalený krví
Který má bez dárce velkou cenu na černém trhu
Ale na pohled nic moc

S přezíravým pohledem odejdeš bez rozloučení
A necháš jedinou pozůstalou jejímu žalu
Tolik pochopitelného pro fatalisty

Ta chvíle bez dechu stačila na oční kontakt
Co vzbuzuje zvědavost léčenou pozdněvečerním rumem
Ve špinavé sklence
V uličce bez světel
A celý se svět se po ní bude zase točit tak jak má
Aniž by si stěžoval na únavu materiálu

Sbíhající se koleje tramvají
Oranžové ráno
Zvlhlý tabák na poslední ranní
Ze stromů popel padající do vlasů
Z kremace tolik chtěných svalů
Co rády skáčou do náručí lidí
Kteří o krvavé něco bez návodu na použití nestojí
Autor její alter ego, 21.04.2011
Přečteno 387x
Tipy 15
Poslední tipující: Víla, PrinceznaHeliovýchbalonků, James Libustka, la loba, Lukáš Rymeš, enigman, Bernadette, rry-cussete, barking bitch
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Návod uschovám!.)

05.05.2011 21:18:00 | PrinceznaHeliovýchbalonků

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí