Neúnavná

Neúnavná

Anotace: .....

Zase jsem to já, kdo zahrává si s láskou
jako s pouhým kouskem něčeho bezcenného..
Zase jsem to já, kdo ubíjí Tě city, opíjí tě krásou
a nemyslí na nic rozumného..

Už bouřka přešla,
byla tady několikrát a teď se začalo nebe vyjasňovat
v celé své velkoleposti.
Procitla jsem tisíckrát v téhle hře plné slz
i neúnavné hrdosti..

Podaná ruka, hřála nás tisíc a jednu noc ..
vždycky, když si budeš přát!
Andělé příjdou ti na pomoc.

Tak, jako mě! Vždycky! :)
Autor rivombroza, 22.04.2011
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí