život

život

Anotace: srandička

v poslední době
jak to tak sleduji
se mi dost věcí
k životu nehodí

tak ho peskuji
sprostě mu nadávám
protože těm úvahám
ke kterým mě svádí
bych raději
vůbec nedocházel

ale jinak musím uznat
že by mi scházel
prevít jeden mizerná
on moc dobře ví
co pro mě znamená

ta potvora mazaná
to se mnou nějak umí
co já mu dal jmen
a on jen čumí

prostě na mě vejrá
a asi si to fakt užívá
takhle mě tejrat
tejrat zaživa

a tak vlastně nevím
jestli to s ním umím
nebo jestli to
je nějaká neochota
toho života
že se mi někdy zdá
a to hlavně v
poslední době
jak to tak pořád sleduji
že se mě ale opravdu
k životu ten život
moc nehodí

a to na tom
ani moc nemění
fakt
že se mám
docela rád
Autor radexk, 22.04.2011
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, chicacheca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spíš úvaha než básnička, ale souhlasím s culíkatou...;)

27.04.2011 00:23:00 | Severka

Hlavní je, že jsi na světě rád i přes všechny těžkosti života:-))

23.04.2011 10:59:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí