Loutkář

Loutkář

Anotace: -

Slaměným panákům vycpávám hlavy
svým vlastním mozkem
a pak je spaluji vášnivě
na hranicích

ve vlastním těle cítím se
být jenom hostem
co přejíždí zákoutí prašná
v bílých rukavicích

nečistý svědomím myji si
nad sebou ruce
sterilní vakuem citů
endemit rodu

bez cílů k činům jsem
nanejvýš nucen
vyšlechtit sám sebe
z planého plodu

to proto aby mě nesnědla hejna
armády myslících
vojáků zapálím
pro vlastní věc

Když jejich kůra je šedá a jako má stejná
Když mají v palicích
Ježky pak já
Budu klec.
Autor Bolder, 22.04.2011
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: la loba, Anjesis, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí